Partner sites:EURESELA

GYSEV Csoport

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Eredményesnek maradni és fejlődni – ez vezérli a 140 éves története során állandóan megújulni képes Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt-t. Múltbeli értékeinkre építve próbálunk megfelelni a magas és gyorsan változó piaci követelményeknek. Célunk, hogy regionális méretű, utascentrikus, integrált szolgáltatást nyújtó, dinamikusan fejlődő vasúttársaságként működjünk. A GYSEV Zrt. és leányvállalata, a GYSEV CARGO Zrt. alkotja a magyar-osztrák tulajdonú vasúttársaságot, a GYSEV Csoportot, melynek fő tevékenysége a vasúti személy- és áruszállítás. Hiszünk abban, hogy szervezetünk hosszú és rövid távú sikerének alapját a munkavállalóink tudása, képessége, hozzáállása, fejlődési igénye határozza meg. Várjuk jelentkezését, amennyiben szeretne a munkatársunk lenni!

European Job Days

This content is hosted by a third party (www.youtube.com). By showing the external content you accept the terms and conditions of www.youtube.com.

Show external content

Your choice will be remembered and saved in a cookie managed by europeanjobdays.eu until you clear cookies stored by your browser.

EOJD