eSense Human Resources Zrt.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Az eSense által nyújtott munkaerő-kölcsönzési szolgáltatás keretében Partnereink tevékenységét többszintű kiválasztási rendszerben megfelelt munkatársaink segítik úgy, hogy teljes körű ügyintézést biztosítunk a kölcsönzött munkaerő bérezésével, bérszámfejtésével, szabadságolásával és az egyéb adminisztrációs feladatokkal kapcsolatban, mindezt a munkabér jellegű kifizetések helyett költségként leírható, kiemelkedően kedvező szolgáltatási díjaink ellenében.

Komplex kiválasztási és képzési rendszerünk segítségével megbízható tapasztalattal rendelkező, szakképzett munkatársaink folyamatosan Ügyfeleink rendelkezésére állnak. Meggyőződésünk, hogy többéves szakmai tapasztalatunk és az általunk kidolgozott egyedi módszertan, valamint ügyfélközpontú üzletfilozófiánk a munkaerő-kölcsönzés területén is kiemelkedő elégedettséget biztosít Partnereink számára.

Munkaerő-kölcsönzési szolgáltatásunk során arra törekszünk, hogy Ügyfeleink üzleti célkitűzéseivel összhangban rugalmas és megbízható alternatívát nyújtsunk az állandó munkatársak felvétele mellett vagy helyett.

A Partnereink által igénybe vett munkatársak számától függően szolgáltatásaink óra- vagy havidíj ellenében vehetők igénybe, amelyhez díjmentes kapcsolattartói jelenlétet is biztosítunk, heti vagy akár napi rendszerességgel. Óradíj alapú szolgáltatásunk esetén Megbízóinknak csak a ténylegesen ledolgozott munkaórák után számítunk fel kölcsönzési díjat, így a szabadság, betegszabadság, táppénz és fizetett ünnepek költségei nem Ügyfeleinket terhelik.

Szolgáltatásunk során mindig rugalmasan alkalmazkodunk Ügyfeleink igényeihez az adott feladat elvégzésére legmegfelelőbb munkatársak kiválasztásától kezdve, az esetleges problémák gyors megoldásán keresztül, munkatársaink folyamatos továbbképzéséig.

Job offers

Nothing found.