Partner sites:EURESELA

Electrolux Lehel Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

ELECTROLUX

Egy jobb életért dolgozunk

 

Az Electrolux több mint 100 éve egy jobb életért dolgozik: a jelenben élünk, de a jövőért dolgozunk, mert a jövőnket az határozza meg, hogyan élünk a jelenben. Ez a meggyőződés az alapja mindennek, amit teszünk: minden ötletünk, minden termékünk és minden emberi kapcsolatunk a jövőt tükrözi.  Az Electrolux a világ minden pontján milliók számára kíván élvezhetőbb és fenntarthatóbb életet biztosítani. Márkáin keresztül, mint az Electrolux, az AEG és a Frigidaire, évente több mint 60 millió háztartási készüléket értékesít a világ több mint 120 országában.

 

Kik vagyunk?

Az Electrolux Lehel Kft. a svéd Electrolux – a világvezető háztartási készülék-gyártó cég – leányvállalata.  Jászberényi és Nyíregyházi gyárunk a vállalatcsoport kiemelt európai gyártóbázisai, fő profiljuk a felső kategóriás hűtőgépek gyártása. Az értékesítési és marketing részleg, a háztartási kisgépek globális logisztikai központja Budapesten található. Magyarországon a cég 2019-ben 203.6 milliárd forint árbevételt ért el.

 

Az Electrolux fenntartható és innovatív.  Működésünk folyamatos fejlesztése során gyárainkban arra törekszünk, hogy a termék teljes életciklusát figyelembe véve – a termeléstől a gyártásig, a felhasználásig, az újrahasznosításig, újragyártásig – az erőforrásainkat minél optimálisabban felhasználva, a környezeti hatás minimalizálásával működjünk. Innovatív vállaltként világszerte az Ipar 4.0 szabványoknak megfelelő digitális, ipari automatizációs és robottechnológiák bevezetésén dolgozunk, ennek jegyében a nyíregyházi gyárunk is megújul a következő években.

Az Electrolux Csoport számít a térség szakembereire, Magyarországon jelenleg 2000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

Miben hiszünk?

Hisszük, hogy a friss és harmonikus ízek mindenkinek örömet szereznek. Hisszük, hogy mindig van egy jobb mód ruháink ápolására, hogy azokat hosszú ideig újnak érezzük. Hisszük, hogy otthonunk olyan biztos pontja életünknek, ahol magunkról és szeretteinkről is gondoskodhatunk. És hiszünk a fenntarthatóságban: a magyarországi telephelyeinken használt villamos energia 100%-ban megújuló energia-forrásokból származik, LED világítást alkalmazunk, a gyártás során pedig újrahasznosított anyagokat is felhasználunk.

Hisszük, hogy a fenntartható fejlődés motorja lehetünk.

 

Ezek vagyunk mi – az Electrolux.

Egy jobb életért dolgozunk.

 

 

EOJD