Partner sites:EURESELA

COSMOS SHIPPING AD

from: Bulgaria

The organisation is registered to participate in the following event(s):

КОСМОС ШИПИНГ  е основана през 1993 г. като компания предлагаща услуги по корабен брокераж и агентиране. Оттогава компанията постоянно се развива и заема понастоящем място сред най-престижните частни български компании с дейност в областта на корабния бизнес.

Предмет на дейност:

Шипинг, брокераж, чартъринг, сървей, менинг, агентиране; опериране на кораби, кораборемонт, хидротехническа и драгажна дейност; строителство, реконструкция и ремонт на пристанища и пристанищни съоръжения; проектиране на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения в страната и чужбина; строителство на жилищни, промишлени и обществени сгради и съоръжения в страната и чужбина, както и инженерингова дейност; ремонт и текуща поддръжка на сгради и съоръжения; търговска и външнотърговска дейност; туризъм, хотелиерство, ресторантьорство /след лицензиране/; транспортна, спедиционна и комисионна дейност; търговско представителство и посредничество и др.

Job offers

ЧАРТЪРИНГ БРОКЕР

Offered by:  COSMOS SHIPPING AD
Workplace: Bulgaria
Основни задължения: - обработка на постъпващата информация във връзка с ексклузивни /директни кораби/товари; - събиране и анализ на събраните предложения, изготвяне на предварителни калкулации на рейса; - фрахтоване; - калкулиране на дължими наеми, навла, демюрейдж/диспач и др.плащания във връзка с рейса; - изготвяне на договори за превоз; - финално разчитане и изготвяне на финансовите параметри на рейса. - обработка на постъпващата информация за кораби/товоари; - контакти с брокери/товародатели и корабособственици за осъществяване на сделки на компететивен принцип; - регулярно следене на бюлетините за състоянието на фрахтовия пазар; - следене на информация постъпваща от брокери, чартьори и корабособственици за състоянието на пазарите; Минимални изисквания: - Стаж по длъжността - минимум 1 година ( чартъринг или брокераж ) - Висше морско или висше икономическо образование - Отлично владеене на английски, втори чужд е предимство ; - Отлична компютърна грамотност; - Умение за бизнес комуникация и кореспонденция; - Умение за планиране и организиране; - Член на ICS (Institute of Chartered Shipbrokers - London) или в процес на обучение / дипломиране към (Institute of Chartered Shipbrokers - London) Личностни качества: - Организирана, инициативна и динамична личност. - Бързо и аналитично мислене. - Висока мотивация за реализация и развитие в работата. - Много добри комуникативни умения - Умение за работа в колектив. Компанията предлага: - Трудов договор и заплащане, обвързано с постигнатите резултати; - Възможност за развитие в млад и динамичен екип; - Много добри условия на труд; Работно време: пон - пет/ 09:00 - 18:00 часа/ обедна почивка 13:00 - 14:00 Документи за кандидатстване: Автобиография Актуална снимка Диплом за завършено висше образование и квалификации Препоръки от предишни работодатели - желателно Ако желаете кандидатствате, може да изпратите CV и документи на имейл: valia@cosmosfinance.info Ще се свържем само с одобрените кандидати. Read more