CAADEX Kft. | EURES - European Job Days

CAADEX Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

KIK VAGYUNK:

A CAADEX Kft. egy 1994-ben alapított, családi cégcsoport legfiatalabb tagja, mely cégcsoport meghatározó beszállítója jelenleg is több hazai és nemzetközi nagyvállalatnak, mint például a Prímagáz Zrt., Mol Nyrt., Total Hungaria Kft., Bramac, Bosch, Siemens. 100%-ban magyar tulajdonban lévő vállalkozásunk a szakértelem és az innováció összehangolásával segíti megrendelői munkáját.

Fémipari szolgáltatásinkkal világszínvonalú gyártást biztosítunk Magyarországon. Szemünk előtt a fenntartható fejlődés biztosítása lebeg. Munkánk során párhuzamosan fejlesztjük és automatizáljuk gépparkunkat, mint pl.: Trumpf lézervágó automata raktárrendszerrel, robothegesztés, illetve képezzük munkatársaink kompetenciáját is.

KÜLDETÉSÜNK:

Célunk, hogy tapasztalatainkkal és szaktudásunkkal hozzásegítsük megrendelőinket olyan szerkezetek, épületek és gépek megalkotásához, melyekkel élhetőbb tereket, gazdaságosabb üzemeltetést, biztonságosabb munkavégzést és környezettudatosabb hétköznapokat tudnak létrehozni szerte a világban.

ÜZLETPOLITIKÁNK:

"Üzletpolitikánk alapját a FENNTARTHATÓSÁG határozza meg. Egy üzlet fenntartható két fél közt, ha a KÖLCSÖNÖSSÉG ELVE alapján, mindkét fél elégedett. Ha kellő szakértelemmel és figyelemmel járnak el a saját területükön, illetve betartják az üzlet életet írott és íratlan szabályait."

 

Job offers

CNC forgácsoló (Mindszentgodisa)

Offered by:  CAADEX Kft.
Workplace: Hungary
Feladatok: 3+2 tengelyes portál rendszerű marógép kezelése Elvárások: CNC forgácsolási tapasztalat Szakirányú végzettség Előny: Nagy méretű hegesztett szerkezetek forgácsolásában szerzett tapasztalat Amit kínálunk : Versenyképes fizetés Read more