Partner sites:EURES

ALPLA Műanyag Csomagolóipari Kft.

from: Hungary

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Az ALPLA hosszú távú, megbízható partner akar lenni - ami azt jelenti, fizess tisztességes, a piaci szintnek megfelelő bért, és tedd ezt hosszú távon, hogy Te is bízhass abban, stabil munkahelyet biztosítunk számodra az elkövetkezendő 15-20 évben is.

 

Az ALPLA tatabányai üzemét a közel 27 éves működése során mindig is a folyamatos fejlődés jellemezte. Jelenleg egy új gyártási részleget nyitunk, mely a már meglévő termékeinkkel együtt meghatározóvá fog válni az elkövetkező években, biztosítva ezzel a hosszútávú céljaink elérését. Ezzel az új termékkörrel már az ALPLA csoport minden alaptechnológiája megtalálható lesz Tatabányán. Tavaly indítottuk a kollégáink körében hamar népszerűvé vált ALPLALAP újságunkat, melyben a nemzetközi ALPLA csoport működése mellett elsősorban a magyarországi két telephelyünk tevékenységét, cégünk jövőbeli terveit és elképzeléseit, valamint kollégáinkat mutatjuk be. Egyre több és vonzóbb kompenzációs csomagot próbálunk kialakítani dolgozóink számára, a piaci folyamatokat folyamatosan figyelve, hogy versenyképesen tartsuk a béreket. Családi tulajdonú vállalkozásként kiemelt hangsúlyt fektetünk a munkakörnyezetre és az emberközpontú vállalati kultúrára, mely elvek határozzák meg a közeli jövő fejlesztéseit is.

Az ALPLA körösladányi üzeme 2006-ban kezdte meg tevékenységét, in-house gyáregység jelleggel, azaz kizárólag egy vevő igényeinek kiszolgálására szakosodtunk. A cél, hogy nagy mennyiségű csomagoló anyagot a legkisebb logisztikai költséggel szállítsunk a partner részére. Folyamatos kapcsolattartással, közös projektekkel fejlesztettük és fejlesztjük együttműködésünket. Büszkék vagyunk rá, hogy a közös munka eredményeként, a flakonokat úgy tudjuk szállítani, hogy fél évtizede nem volt az ALPLA hibájából ellátási probléma. Kiemelkedő, hogy a nálunk dolgozó kollégák közül sokan már a kezdetektől velünk vannak, csapatunk stabil és jól összeszokott.

 

Job offers

Nothing found.