Partner sites:EURESELA

Микена ООД

from: Bulgaria

The organisation is registered to participate in the following event(s):

            “Микена” ООД  е специализирана фирма в производството на дамско връхно облекло – дамски сака, костюми, якета, манта.Седалището на фирмата се намира в Северозападната част на България на 110 км от столицата – София –  град Монтана. Развивайки се през годините, “Микена” ООД се утвърди като желан партньор в производството на дамски сака на ишлеме за клиенти от Западна Европа –Франция, Германия, Италия и др. 

Конфекционната част на предприятието е съставена от моделиерна и отдели за  кроене, шиене, гладене, склад и опаковка.

 Компанията е с амбиции за разширяване на производствената номенклатура и от пет години освен производство на ишлеме предлага на своите клиенти и изцяло готов продукт.

 Дългогодишният опит на  „МИКЕНА” ООД в производството на дамски облекла, даде възможност на фирмата да навлезе в нова ниша – агентско представителство на чужди брандове. 

Job offers

МИКЕНА ООД търси да назначи администратор с немски език. Основните задачи на бъдещия одобрен кандидат ще са контакти с немскоговорещи клиенти, двупосочен превод на техническа документация, договаряне и следене на срокове за изпълнение на поръчки, подпомагане на административния директор при изпълнение на функциите му. Желаният от нас кандидат трябва да има високо ниво на писмено и говоримо владеене на немски език, висше образование минимум бакалавър, компютърна грамотност, да е инициативен, отговорен и да умее да работи в екип. Предлагаме атрактивно заплащане, редовно изплащане на трудовото възнаграждение и мотивираща и приятна работна атмосфера. Read more
МИКЕНА ООД търси да назначи шивачка/ки с опит. Изисквания: - опит като шивач мин. 1 години; - сръчност и качествено изпълнение на поставените задачи; - отговорност и организираност. Фирмата предлага: - отлични условия на работа; - трудов договор; - работа на пълен или непълен работен ден. - трудово възнаграждение в зависимост от индивидуалните възможности на кандидата и количеството извършена работа; - коректно изплащане на трудовите възнаграждения. Очакваме за вашите автобиографии. Ще се свържем само с одобрените по документи кандидати. Read more
EOJD