Partner sites:EURESELA

Металтехник АД

from: Bulgaria

The organisation is registered to participate in the following event(s):

Предприятието разполага с разнообразни производствени мощности и обработката на метали, сред които фрезоване, струговане, огъване, заваряване, каляване и много дуги. Производствената листа на “МЕТАЛТЕХНИК” включва над 1000 артикула.

Основни продукти са: Контейнери за мултилифт и лифт-дъмпер, Контейнери за селскостопански ремаркета, Каросерии за самосвал; Брони и падащи бордове за камиони, Износоустойчиви резервни части за селскостопански машини като: Лемежи, Ножове, Лапи, Дискове и други изделия за почвообработка и много други метални изделия по чертежи на клиента.

Продукцията на “МЕТАЛТЕХНИК” се реализира както на вътрешния, така и на външния пазар. Клиенти са ни предприятия от Германия, Австрия, Ирлания, Франция, Белгия Италия Македония, Румъния, Сърбия и др.

Job offers

Металтехник АД , гр.Оряхово, търси да назначи оператори на машини с програмно управление CNC Какво се изисква от Вас? - Средно образование и основни технически познания за работа с машини; - Опит на сходна позиция не е задължителен, но го разглеждаме като предимство; - Отговорност към работата, изпълнителност и дисциплинираност; Ние Ви предлагаме: * Безсрочен трудов договор с пълни здравни и пенсионни осигуровки; * Работа на една смяна , 8 часов работен ден * Много добро заплащане с бонусна система * Ваучери за храна * Безплатен транспорт или покриване на транспортни разходи; * Въвеждащо обучение и работа в модерна и чиста среда; * Възможности за развитие на следващи нива в производството. Read more