Partner-Websites:EURESELA
Career in Bulgaria
12 Januar 2021
Online-Veranstaltung

Mehr zu dieser Veranstaltung

Добре дошли на онлайн кариерен форум „Кариера в България“, който ще се проведе на 12 януари 2021 г. от от 11 часа българско време (10 часа централно европейско време) до 17:00 ч. българско време (16 часа централноевропейско време).

Ако търсите работа в България или сте учащ се, който иска да научи повече за възможностите за кариера в страната, за да сте по-подготвени след Вашето завършване, заповядайте на нашето онлайн събитие.

Представители на Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с най-добрите професионалисти в трудовото посредничество на Агенцията по заетостта ще Ви предоставят ценна информация за възможностите за стартиране или продължаване на своята професионална реализация в България, трудовото и социално законодателство в страната, мерките за съчетаване на личния и професионалния живот, програмите за стажуване и повишаване на професионалната квалификация, както и данни за условията на живот и работа в страната, в т.ч. средна работна заплата по сектори, средна стойност на наеми и продажна цена на жилища в страната, такси за детски градини и ясли и т.н.  

На кариерния форум ще имате възможност също така да осъществите директен контакт с работодатели, да се информирате за предлаганите от тях работни места и да кандидатствате по обяви за работа.

Събитието е напълно безплатно за всички участници и работодатели.

Ще може да се включите в него от всеки компютър или мобилно устройство с интернет връзка. Това е възможност да спестите време, усилия и разходи при търсене на работа или на кандидати по обявени позиции!

Очакваме във форума да участват лица, придобили своето висше образование в България или в чужбина, които биха желали да се развиват професионално в България, както и национални и чуждестранни работодатели от различни икономически сектори, предлагащи работни места на територията на страната.  

Събитието се организира от Министерството на труда и социалната политика в сътрудничество с Агенцията по заетостта.

Включете се сега, за да станат Вашите мечти реалност в България!

EOJD