Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Om företaget

Tillsammans med Malmfältens kommuner bygger LKAB nya attraktiva samhällen – i en unik miljö med midnattssol och polarnätter. Här, långt ovanför Polcirkeln, granne med fjällvärlden finns alla möjligheter att skapa moderna miljöer med någonting för alla. LKAB är en internationell gruv- och mineralkoncern som erbjuder hållbara järnmalms-, mineral- och specialprodukter. Vi leder omställningen av järn- och stålindustrin och vår plan är att utveckla koldioxidfria processer och produkter fram till år 2045. Sedan 1890 har vi utvecklats genom unika innovationer och tekniklösningar och drivs framåt av mer än 4 500 medarbetare i 12 länder. LKAB-koncernen omsatte cirka 34 miljarder kronor år 2020. www.lkab.com

 

Om tjänsten

Under sommaren behöver vi hjälp av positiva och engagerade personer som kan ersätta vår ordinarie personal när de går på välbehövlig semester. Vi söker semestervikarier till både ovan och under jord i Kiruna, Malmberget och Svappavaara.

MEKANIKER

Vi söker mekaniker till våra verkstäder, förädlingsverk och produktionsområden i Malmberget, Svappavaara och Kiruna, både ovan och under jord. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på. Som mekaniker på LKAB arbetar du främst med underhåll, reparationer samt service av maskiner.

VVS

Till våra verkstäder, förädlingsverk och produktionsområden i Malmberget, både ovan och under jord söker vi VVS-montörer. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på. Du kommer främst att arbeta med rondering, reparation och förebyggande underhåll av bland annat dammar, maskinutrustning och ventilation, även nymontage förekommer.

ELEKTRIKER OCH AUTOMATIONSTEKNIKER

Vi söker elektriker och automationstekniker till våra verksamheter i Malmberget, Svappavaara och Kiruna, både ovan och under jord. Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken arbetsplats du hamnar på, men både planerade och akuta arbeten förekommer på samtliga arbetsplatser. Industrielektriker arbetar med drift och underhåll av hög- och lågspänningsdistribution samt installation och service av elektrisk utrustning. Automationstekniker innebär att du arbetar med både periodiskt återkommande underhåll som inspektioner, kontroller, service och kalibreringar av mätutrustningar och instrument, samt stor del akut felsökning och reparation.

Dina kvalifikationer

För att arbeta som semestervikarie på LKAB behöver du ha ett stort säkerhetstänk och ha god samarbetsförmåga.

Det krävs också att du:

Fyllt 18 år Har körkort B

Har goda kunskaper i svenska

Har påbörjat eller slutfört gymnasieutbildning eller motsvarande

MEKANIKER

Som mekaniker är det meriterande om du har utbildning från industriprogrammet, fordonsmekaniker eller liknande.

VVS

När du jobbar inom VVS är det meriterande om du har utbildning inom VVS-och fastighet, VVS eller motsvarande.

ELEKTRIKER/AUTOMATIONSTEKNIKER

Som elektriker/automationstekniker krävs det att har en utbildning inom el antingen från gymnasiet eller motsvarande.

Vi erbjuder

Vår unika värld kräver medarbetare med unika kunskaper. Oavsett roll så hjälps vi åt och stöttar varandra – över avdelningar och gränser – genom hela företaget. För oss är det viktigt att du vill vara med och bidra till den varma och inkluderande kultur som bygger våra framgångar. Vi drivs alla av ett starkt engagemang och vill skapa värde för våra kunder. Vi gillar utmaningar och välkomnar nya idéer. Vi bygger förtroende genom att ta ansvar och hos oss går säkerheten alltid först. Därför är våra värderingar Engagerad, Nytänkande och Ansvar som tillsammans blir ENA. Förutom att du blir en del av vår breda verksamhet med mycket lärande i vardagen och många utvecklingsmöjligheter – erbjuder vi alla medarbetare ett attraktivt utbud av förmåner

Övrig information

På LKAB värderar och eftersträvar vi mångfald och en jämn könsfördelning inom avdelningarna. Du ansöker genom att klicka på länken högst upp på sidan. Bifoga ett personligt brev och ditt CV. Intervjuer och urval sker löpande, så vänta inte med din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig! För mer information om rekryteringsprocessen i Kiruna/Svappavaara kontakta rekrytering@lkab.com eller HR Support 0980-71905, telefontid mån-fre 09.30-11.00 samt mån, tis och tors 13.00-15.00. För mer information om rekryteringsprocessen i Malmberget kontakta mbgt.semestervikarier@lkab.com eller HR Support 0980-71905, telefontid mån-fre 09.30-11.00 samt mån, tis och tors 13.00-15.00. Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder all kontakt från mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Beschränkungen der Stelle

Swedish
Only application on our website

Angaben zur Stelle
Work experience:
Work experience is not required
Sprachkenntnisse:
  • Swedish
  • Fair
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:

Über das Unternehmen

Luossavaara-Kiirunavaara AB (publ), which is abbreviated to LKAB, is an international high-tech mining and mineral group that mines and processes Norrbotten's unique iron ore for the global steel market. We are one of Sweden's oldest industrial companies and are wholly owned by the Swedish state. A wide range of expertise is required to operate LKAB’s large-scale iron ore mines, as well as… Erfahren Sie mehr