Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Oletko sinä etsimämme? 

Onko täydellisyyttä hipova käytettävyys ja silmiä hivelevä visuaalisuus lähellä sydäntäsi? Haluatko työskennellä digitaalisten palveluiden parissa, joista on aidosti hyötyä niin käyttäjälle, kuin asiakkaan liiketoiminnallekin? 

Helpotat asiakkaidemme arkea suunnittelemalla intuitiivisia ja visuaalisia käyttöliittymiä, joissa ihmisläheinen suunnittelu ja rautainen teknologiaosaaminen kohtaavat. Selvität loppukäyttäjien tarpeet ja luot palvelun vastaamaan käyttäjien toiveisiin. Kaiken tämän pohjalta rakennat saumattomia käyttäjäkokemuksia, joiden keskiössä on aina ihminen. 

Me luotamme ammattitaitoosi. Voit työskennellä monenlaisissa projekteissa oman kiinnostuksesi ja erityisosaamisesi mukaan. Meillä voit myös halutessasi vaikuttaa työvälineiden ja oman toimenkuvasi lisäksi koko yrityksemme toimintatapoihin ja tulevaisuuteen.  

UI / UX -suunnittelijana  

  • suunnittelet, toteutat ja testaat käyttäjäystävällisiä käyttöliittymiä sekä käyttökokemuksia useilla eri digitaalisilla alustoilla (mobiili ja web) 
  • luot ja testaat wireframeja sekä interaktiivisia prototyyppejä 
  • luot ohjeistuksia käyttöliittymien suunnittelemiseksi 
  • käytät ideoinnin tukena konsepteja, rautalankamalleja sekä storyboardeja ja viestit niiden avulla ideoistasi tiimissäsi 

Hakemallamme osaajalla on  

  • vähintään kolme vuotta kokemusta käyttöliittymien suunnittelusta (mobiili ja/tai web) 
  • kyky luoda toimivia ja ihmislähtöisiä ratkaisuja loppukäyttäjiemme tarpeisiin 
  • erinomaiset tiimityöskentely- sekä vuorovaikutustaidot  
  • pettämätön visuaalinen silmä ja ymmärrys visuaalisesta hierarkiasta sekä informaatioarkkitehtuurista 
  • erinomainen suullisen ja kirjallisen viestinnän taito sekä suomeksi että englanniksi 
  • erityisosaamista useista suunnittelu- ja prototyyppityökaluista (kuten Figma tai Sketch)  

Miksi Huldille?  

Huld on eurooppalainen teknologisen suunnittelun asiantuntijatalo. Tarjoamme kansainvälisesti ainutlaatuisen yhdistelmän ohjelmisto- ja tuotekehitysosaamista. Asiakkaidemme kanssa rakennamme älykkäitä ratkaisuja, jotka kantavat huomiseen. Ja sen yli.  

Software-tiimissä luomme digitaalisia palveluita miljoonille loppukäyttäjille. Ratkaisemme ihmisten arjen ongelmia yhdistämällä suunnittelun ja käytettävyyden sekä teknologian. Olemme ansioituneet erityisesti laadukkaiden mobiili- ja web-palveluiden toteuttamisessa. Erittäin kokeneella tiimillämme on laaja-alainen toimialakokemus päivittäistavarakaupasta kuluttajasovelluksiin ja raskaaseen teollisuuteen.   

Olemme muun muassa toteuttaneet uudenlaisia mobiilimaksamisen ratkaisuja, toiminnanohjausjärjestelmän terveydenhuoltoalalle, mobiilisovelluksia sekä video-, AR- ja VR-teknologiatoteutuksia miljoonille käyttäjille.  

Vaalimme avoimuutta, kumppanuutta sekä rohkeutta tuoda oma osaaminen ja persoona esiin. Tuomme pöytään uusia avauksia, seisomme sanojemme takana ja puhumme vaikeistakin asioista ääneen. Yhteisössämme jokaisella on tilaa kehittyä ja kasvaa omiin tavoitteisiin sekä vaikuttaa koko työyhteisömme työskentelytapoihin.  

Hae meille!  

Kuulostammeko työpaikalta, jossa voisit käyttää omaa ammattiosaamistasi aidosti asiakkaita hyödyttäviin palveluihin? Sopivan kandidaatin löytyessä työt voidaan aloittaa heti, joten älä epäröi vaan ota yhteyttä. Tervetuloa mukaan joukkoomme! 

Yhteyshenkilö

Joni Laaksonen

Director, Software

+358 40 803 3855

joni.laaksonen@huld.io

Beschränkungen der Stelle

Fluent Finnish skills required.

Angaben zur Stelle
Work experience:
Work experience is not required
Sprachkenntnisse:
  • Finnish
  • Fluent
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Über das Unternehmen

Huld is a European Technology Design HouseOur values, humane and bold, are guiding our way of working. Bold ideas and actions are needed to overcome the challenges in the world. We believe design and technology help our society, but they are the answer only if we choose the best solutions for humans and for our planet. We need to focus on users and sustainability as well as safety and security… Erfahren Sie mehr