Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Kårkulla samkommun rekryterar

EN VÅRDARE (631)

i heltid till Österby serviceenhet i Ekenäs. Anställningen är tillsvidare och inleds 31.5.2021 eller enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete. 

Österby serviceenhet är en boendeenhet med verksamhet på två adresser. På Böningsvägen ligger vårt seniorboende med plats för tolv brukare. Under sommarhalvåret spenderar vi gärna mycket tid utomhus i trädgården, på terrassen och i vårt fina lusthus. Vårt boende på Cylindergränd består av ett litet gruppboende för tre brukare och ett lägenhetsboende i radhus för åtta brukare. Invånarna på Cylindergränd deltar aktivt i olika evenemang och annan fritidssysselsättning under vardagskvällarna. Under veckosluten åker vi ibland in till centrum för cafébesök eller annat roligt, men fokus ligger främst på vila och återhämtning i form av trevligt umgänge, sköna promenader, bullabak och myskvällar.

Hos oss arbetar vi utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt och viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är brukarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som är engagerad och intresserad av att jobba som vårdare inom omsorgsbranschen. Du motiveras av att arbeta med människor och har ett gott bemötande och en öppen attityd. 

Vi erbjuder dig ett meningsfullt och mångsidigt arbete och en trevlig arbetsgemenskap. Hos oss har du också möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom fortbildningar och som anställd är du berättigad till motions- och kulturförmåner.

Här kan du läsa om Evelina som jobbar som vårdare hos oss på Gladas serviceenhet i Vanda: https://karkulla.fi/vardarens-vardag/ 

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. 

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AKTA och anställningen inleds med en prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016) och om man i väsentlig grad arbetar med barn ett utdrag ur straffregistret (770/1993 6 § 2).

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till Trude Jansson-Wenberg  och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Kårkulla samkommun, Norra Strandgatan 19, 10600 Ekenäs (märk kuvertet vårdare/Österby) och ska vara oss tillhanda senast 28.4.2021.

Närmare information ger enhetschef Linda Mattsson, tfn 02 4743 1502 eller linda.mattsson@karkulla.fi.

 

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

7.4.2021

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Angaben zur Stelle
Berufsfeld:
Bildungsbereich:
Work experience:
Work experience is not required
Sprachkenntnisse:
  • Swedish
  • Basic
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:

Über das Unternehmen

Kårkulla Joint AuthorityPrimary functionTo provide service and care for intellectually disabled Swedish-speaking persons in FinlandOther functionsTo provide work for people with disabilities according to the Social Welfare Act, to provide substance abuser care in Swedish, to maintain a work clinic and youth counselling.Inauguration date August 1st,1960Maintained by all 33 Swedish-speaking and… Erfahren Sie mehr