Partner-Websites:EURESELA

Vårdare till Ringvägarnas serviceenhet i Helsingfors

by:  Kårkulla samkommun

Dieses Angebot ist abgelaufen

Sie können sich nicht mehr auf dieses Stellenangebot bewerben. Rufen Sie bitte die Liste aller verfügbaren Stellen auf, um ein gültiges Angebot zu finden.

Das Stellenangebot ist auf folgender Veranstaltung verfügbar:

Kårkulla samkommun rekryterar

EN VÅRDARE (237)

i heltid till Ringvägarnas serviceenhet i Helsingfors. Anställningen är tillsvidare och inleds enligt överenskommelse. Arbetet är periodarbete.

Ringvägarnas serviceenhet består av två boendeenheter i Västra Baggböle. Vi rekryterar nu en vårdare till vår enhet på Andelslagsvägen. Enheten är ett gruppboende, med nio brukare, beläget på ett trevligt småhusområde med bra förbindelse. En del av brukarna har under vardagarna dagverksamhet på annat håll medan en del erbjuds sysselsättning hemma. 

Hos oss arbetar vi utgående från ett socialpedagogiskt- och personcentrerat arbetssätt och viktiga värderingar som styr vårt arbetssätt är brukarens delaktighet, självbestämmande och valfrihet. Vi söker dig som motiveras av att arbeta med människor, har ett gott bemötande och en öppen attityd. Vi ser gärna att du är idérik och har ett intresse för olika sorters sysselsättning som till exempel bakning, högläsning, skapande verksamhet eller olika fysiska aktiviteter.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med engagerade kollegor. Hos oss har du även möjlighet att ytterligare öka din kompetens och yrkesskicklighet genom varierande fortbildningar och som anställd är du berättigad till motions- och kulturförmåner.

Här kan du läsa om två vårdare som jobbar hos oss och deras arbetsvardag: https://karkulla.fi/vardarens-vardag-intervju-med-ann-sofie-ahlgren-och-cia-holmberg/ 

Behörighetsvillkoren för en vårdare är lämplig yrkesexamen (närvårdare eller motsvarande) och den sökande bör uppvisa ett intyg över registrering hos Valvira. Goda kunskaper i svenska och nöjaktiga kunskaper i finska krävs. 

Lön utbetalas enligt kollektivavtalet AKTA och anställningen inleds med prövotid. I uppgiften krävs ett vaccinationsskydd i enlighet med lagen om smittsamma sjukdomar (§48 1227/2016).

Svenskspråkig ansökan med CV riktas till vik. regionchef Kim Meller och lämnas in via samkommunens elektroniska rekryteringssystem. Ansökan kan även sändas per post till Regionala expertteamet i mellersta Nyland, Byholmsgränden 7 A, 00580 Helsingfors (märk kuvertet vårdare/Ringvägarna) och ska vara oss tillhanda senast 15.4.2021.

Blev du intresserad och vill veta mera? Ta då kontakt med enhetschef Johanna Turunen, tfn 0247 431 469, e-post johanna.turunen@karkulla.fi.

Organisationsbeskrivning:

Kårkulla samkommun ger service till svenskspråkiga personer med funktionsnedsättning och är en av Svenskfinlands största arbetsgivare med ca 1000 anställda. Verksamhetens syfte är att säkra en kvalitativt god omsorg och målet är att vara en attraktiv och modern arbetsplats som har en god personalpolitik. Nyckelorden för samkommunens värdegrund är Begriplighet, Hanterbarhet och Meningsfullhet. Värdegrunden återspeglas i personalstrategin och därigenom i det dagliga arbetet.

2.3.2021

Sökord: vårdbranschen, hoitoala, hoitaja, lähihoitaja

Diese Stelle ist abgelaufen.

Jobs that may interest you

Vårdare till Utterbäck serviceenhet (936)

Angeboten von:  Kårkulla samkommun
Arbeitsplatz: Finland
Kårkulla samkommun rekryterar EN VÅRDARE (936) i heltid till Utterbäcks serviceenhet i Borgå . Anställningen inleds 1.1.2021 eller enligt överenskommelse. Utterbäck serviceenhet i Fagersta erbjuder boende i naturskön skärgårdsmiljö på landet . På området finns tre gruppboenden och ett lägenhetsboende. Vi söker nu en vårdare till vårt seniorboende. Som vårdare ger du personlig omvårdnad och handledning samt utför tillsammans med... Erfahren Sie mehr
EOJD