Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Inside Sales Consultant til det norske marked

Vil du være en del af et ungt og dynamisk team, hvor samarbejde og stærke relationer er i centrum? Er du god til at tale norsk, og vil du være med til at udvide kundekredsen inden for digitale løsninger med fokus på ecommerce, websites og PIM?

Din rolle i Business Development teamet

Du vil være en del af vores interne forretningsudviklerteam med kolleger fra Danmark, Norge, Tyskland og Holland. Her vil du, sammen med dine tre tætte kollegaer i Danmark, opsøge og screene nye potentielle kunder og markedssegmenter.

Dine ansvarsområder, din hverdag

Din primære opgave vil være at opsøge og screene nye potentielle kunder i det svenske marked. Det vil sige, at din dag starter med et ’check in’ sammen med dine nærmeste kollegaer. Her er der mulighed for at dele erfaringer, ideer og dårlige jokes og du får en leder, der guider dig løbende.

Dernæst består opgaven i at kvalificere nye leads fra vores CRM-system, trække på informationer fra salg og marketing og således er du klar til at gribe knoglen og ringe ud.

Du vil blive 100-meter mester i at gå i dialog med nye kunder og hjælpe dem med at identificere digitale ecommerce muligheder i deres forretning. Du er således med til at udfordre virksomhedens evne til at levere og drive en konkurrencedygtig forretning ved at tilbyde dem de rette redskaber indenfor vores produktportefølje.

Du kommer til at koncentrere dig om at:

  • Kortlægge, hvor kunderne befinder sig digitalt og købsmæssigt.
  • Identificere de rette stakeholders og forholde dig åbent til deres udfordringer.
  • Etablere en relation og sparre med kunden om mulighederne for at udvikle deres forretning.

Din erfaring og kompetencer

Du er måske nyuddannet indenfor Innovation and Entrepreneurship, Innovation Management eller lignende, og har evt. 1-2 års erfaring indenfor salg. Motivation vægter højere end baggrund og du får muligheden for at starte et sted, hvor vi kan give dig den digitale oplæring. Vi forventer at du:

  • Taler og skriver norsk og engelsk og har gode kommunikationsevner (blot du forstår dette opslag, kan du rigeligt dansk).
  • Hurtigt kan sætte dig i kunden sted og identificere og forstå kundens udfordringer. 
  • Sætter dine mål højt, udvikler handlingsplaner og gør en dyd i at nå dem.

Du behøver ikke at være fortrolig med Dynamicweb. Vi vil sikre dig, at du får den nødvendige indsigt og viden om vores produkter og lærer at føre en konstruktiv og professionel dialog med potentielle kunder. 

Din personlighed er vigtig for os!

Du har en ægte interesse for forretningsudvikling e-handel, outbound marketing som en naturlig måde at sælge på. Du kommer til at passe godt ind, hvis du er:

  • Hårdfør og har en lyttende og forstående tilgang til dialog.
  • Proaktiv og vedholdende og nyder et socialt og uformelt arbejdsmiljø.
  • Er selvkørende og har et stort drive

Det vigtigste er, at du er selvmotiveret og ikke er bange for at tage det første opkald. 

Vi tilbyder

Du kan se frem til at arbejde tæt sammen med nogle af de dygtigste konsulenter og sælgere, og vi sørger for du får den nødvendige træning, der sikrer det bedste afsæt for din succes. Du kommer desuden til at arbejde sammen med Danmarks måske flinkeste kollegaer i en uformel struktur med et afslappet og humoristisk arbejdsmiljø 10 min fra Aarhus centrum. Derudover har vi en PlayStation, kantine, frugtordning, personalegoder og et badmintonhold.

Om Dynamicweb

Dynamicweb er et softwarehus, som udvikler cloud-baseret digitale platforme. Vi sikrer at vores kunder leverer bedre digitale kundeoplevelser gennem bl.a. Content Management, Digital Marketing, E-commerce og Product Information Management løsninger. Vi har mere end 300 kunder og mere end 200 medarbejdere, og vi er stolte af at arbejde sammen med 4000 brands, som f.eks. Lego Wear, Unilever, L’Oréal, Flying Tiger, Toyota, Europcar. Vores hovedkontor ligger i Aarhus, men vi har kontorer over hele verden og du bliver en del af et internationalt hus med kollegaer i bl.a. Norge, Holland, Asien og USA.

Vil du være med på holdet?

Er det her chancen, du har ventet på? Send os din ansøgning snarest muligt, hvor du fortæller os, hvorfor du er kandidaten vi har ventet på. Vi besætter stillinger løbende og ansætter når det rette match er fundet.

Vi ser frem til at læse din ansøgning. Har du spørgsmål til stillingen kontakt Inside Sales Manager, Nikolaj Rasmussen på tlf.: 23708871

Ansøg ved at sende dit CV og evt. en motiveret ansøgning til job@dynamicweb.

Angaben zur Stelle
Bildungsbereich:
Work experience:
Work experience is not required
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:

Über das Unternehmen

Øresunddirekt is an information service that conveys public information from the authorities to the citizens and the business community in the Öresund region. We will have a short discussion on talent attraction and possibilities in the region with International Citizen Hub Lund, Lisa Andersson and Camilla Bark , Invest in Skåne Join us from 14.00-14.15 www… Erfahren Sie mehr