Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Oletko rakennusalan itseohjautuvana työntekijänä jossain sisätyövaiheessa, kiinnostaako esimiestyö ja projektinjohto?

Haemme nyt joukkoomme työnjohtajaharjoittelijaa, jonka koulutamme vastaamaan siitä, että projektimme sujuvat aikataulussa sekä budjetissa.

Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työnkuvan; koulutamme sinut olemaan vastuussa sinulle nimettyjen työmaiden miehistä, mestoista, työaikaseurannasta ja tuloksesta. Työympäristömme on avoin ja työkavereina hauskaa porukkaa. Pystyt tulevaisuudessa suunnittelemaan itsenäisesti työaikasi, ja otamme loma-aikatoiveet huomioon aina mahdollisuuksien mukaan.

Työ vaatii pitkää pinnaa, ongelmanratkaisu- ja organisointikykyä, kiinnostusta esimiestyötä kohtaan, halua valmentaa työntekijöitä sekä rohkeutta kysyä, halua kehittyä ja oppia uutta. Työnkuva edellyttää ajokorttia, liikut LTU:n autolla usean työmaan välillä, kalusto ja pientarvikkeet siirtyvät samalla. Työskentelet päivittäin työmaalla operatiivisessa johdossa, mutta työnkuvaasi kuuluu myös yrityksessä käyttävien tietojärjestelmien aktiivinen käyttö. Kumpikin työskentelytapa on sinulle luontevaa.

Opettelet näitä asioita pikkuhiljaa, ensin kokeneemman työnjohtajan mukana ja sitten kykyjesi mukaan saat myös omia työmaita johdettavaksi. Operatiivisen organisaation tuki on vahvasti mukana 2-4 kk aloituksesta.

 

Missä ikinä oletkaan urallasi, me annamme sinulle mahdollisuuden tulla joksikin muuksi. Olemme valmiita satsaamaan sinuun, jos olet valmis satsaamaan meihin. Koulutamme sinusta työnjohdon ammattilaisen!

Beschränkungen der Stelle

Finnish language is mandatory

Angaben zur Stelle
Bildungsbereich:
Work experience:
Work experience is required
Dauer der Berufserfahrung:
Up to 2 years
Sprachkenntnisse:
  • English
  • Basic
  • Finnish
  • Very good
  • Russian
  • Basic
Required skills:
Project management
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

Über das Unternehmen

LTU Group Oy on Suomen johtava maalaus- ja tasoitetöihin erikoistunut yritys, joka toimii Suomen suurimpien rakennusliikkeiden kumppanina. Yritys tunnetaan alan edelläkävijänä ja se tarjoaakin palveluita niin uudisasunto-, toimitila- kuin saneerauskohteisiin Uudellamaalla. Työyhteisöön kuuluu yli 300 maalaria ja tasoitetyöntekijää sekä 24 toimihenkilöä. LTU:n toimisto sijaitsee Vantaan Vehkalassa. Erfahren Sie mehr