Skip to content Skip to menu Skip to footer

Кои сме ние?



A-LIGN е водещ лидер в Киберсигурността и ИТ Одита и една от най-бързо растящите частни компании на Американския пазар. Бързо развиващият се доверен бранд набира разпознаваемост с няколко локации и в Европа, а от 2019 година вече и в България.

Фокусирани сме върху одита на технологичната инфраструктура, политиките и операциите на компаниите, за да гарантираме спазването на техния отраслов стандарт. Също така работим с компании за проактивна оценка на техните нужди от киберсигурност и извършване на необходими тестове на киберсигурността.

A-LIGN действа като надежден партньор в консултациите, одита и оценката. Ние гарантираме, че бизнесът отговаря на стандартите за съответствие, помагаме да смекчим рисковете свързани със сигурността на информационните технологии и оценяваме целостта на данните на компанията, тъй като е свързана с изпълнението и успеха на общите цели на бизнеса.

Кариера в A-LIGN

A-LIGN е работодател, предоставящ възможност за кариерно развитие за студенти, завършващи висшето си образнование, в областта на Киберсигурността и Информационните технологии. A-LIGN е една от топ 10 компании за киберсигурност в САЩ, с непрекъснато нарастващо международно присъствие, включително България. Разпозната, като една от най-добрите фирми работодател в САЩ, ние се стремим да направим тази структура възможна и приложима на пазара на труда и у нас, като изграждаме екип от бъдещи професионалисти в областта.

A-LIGN предоставя път към уникално индустриално пространство, съчетаващо технология и одит, така че с удоволствие можем да предложим едно различно и разнообразно кариерно развитие за много студенти, отвъд традиционните технологии или бизнес кариера. Можем да предложим широко спектърно обучение и непрестанен растеж в областта на технологиите и киберсигурността. Вярваме, че в наше лице можете да откриете възможност за професионална реализация за младите бъдещи професионалисти в бранша!

Hot jobs

  • Entry Level Staff Consultant 
Organisationsdetails
Kontaktdaten:

Bozhena Zhekova

TALENT ACQUISITION PROFESSIONAL



Mobile  359 89 928 2789

Email bozhena.zhekova@a-lign.com

 

Website(s):

Event participation(s)

Vergangen
12 Januar 2021
Teilnahme: Online