Skip to content Skip to menu Skip to footer

regiocom има повече от 5.000 служители на 20 локации в Германия,  Австрия и България и е един от водещите доставчици на услуги в Европа в сферата на Customer Service, BPO и IT. Основната дейност на regiocom е свързана с професионалното обслужване на клиенти за водещи концерни в телекомуникационния, енергийния и транспортния сектор.

regiocomе основана като стартъп през 1996г. от трима предприемачи в Магдебург. И до сега те продължават да управляват различните компании в regiocom дружеството. Висококвалифицирани експерти подпомагат триото основатели и заедно постигат постоянен растеж, превръщайки regicom в конкурентноспособен и иновативен лидер на пазара.

regiocom събира и използва различни компетенции и по този начин активно върви напред по пътя на дигиталната ера. В нашата лаборатория на бъдещето иновативни умове развиват нов вид клиентско обслужване, използвайки инструменти от роботиката и AI приложения, като по този начин гарантират развитието на компанията.

regiocom  Bulgarien е важна част от успешната истoрия на предприятието oще от своето създаване през 2006г. Над 800 служители в София, Варна, Велико Търново, Русе и Бургас обслужват немски и австрийски клиенти в сферата на енергетиката, телекомуникациите и търговията.

Стани част от нашата история!

Ти си любопитен и обичаш нови предизвикателства?

Ти търсиш сигурна работа в модерна немска фирма?

Ти искаш да работиш в България за немски клиенти?

Ти работиш с  удоволстиве с мотивирани колеги?

Ти имаш гъвкава нагласа?

Ти вече имаш опит и искаш да се развиеш?

Ние търсим теб

Organisationsdetails
Kontaktdaten:

E-mail: jobs@regiocom.bg

Telefon Varna: +3559 884 330 778

Telefon Sofia: +359 889 911 658

Telefon Burgas: +359 893 089 854

 

https://www.facebook.com/regiocom.bulgarien

Event participation(s)

hamburg
Vergangen
07 Dezember 2022
Take your chance
Teilnahme: Online
Vergangen
12 Januar 2021
Teilnahme: Online