Skip to content Skip to menu Skip to footer

Career in Bulgaria

Vergangen
Veranstaltungstermine:
12 Januar 2021
Veranstaltungsart:
Online
Status der Registrierung:
Geschlossen

Information for Exhibitors

Скъпи работодатели,

Търсите квалифицирани и високо мотивирани служители, които ще донесат иновативни идеи във Вашата фирма или предприятие, лица с добро образование, владеещи чужди езици, готови да работят в екип за успеха на Вашата компания? Тогава това събитие е точно за Вас!

Кариерният форум ще Ви даде възможност да презентирате фирмите си, да заявите свободни работни места, да осъществите контакт с голям брой участници от разнообразни образователни и квалификационни направления и да намерите търсената от Вас работна сила.  Ще можете да проведете интервюта с избрани от Вас кандидати и да управлявате цялостния процес по наемане на съответните лица.  

Какво трябва да направите стъпка по стъпка, за да участвате в онлайн събитието:

  • Регистрирайте се в платформата, ако нямате регистрация и изберете събитието, в което искате да участвате;

  • Ако вече имате регистрация на платформата, поискайте да се присъедините като изложител за събитието „Kариера в България”;

  • Въведете информация в профила на компанията – описание, дейности, лого. Той е публичен и кандидатите могат да добият представа за дейността Ви от него;

  • Публикувайте свободните си работни места;

  • Следете кандидатстванията по тях;

  • Можете да поканите на интервю подходящи кандидати и да определите час за провеждането му в рамките на събитието;

В деня на събитието можете да комуникирате с кандидати посредством индивидуален чат, да провеждате предварително насрочени интервюта (за целта в платформата се въвежда профил в Скайп - Skype ID) или да участвате в общия чат.

Имате възможност да се включите в програмата на събитието с представяне на компанията Ви и/или работните Ви места като изпратите видео на eures@az.government.bg (под формата на линк от YouTube или Vimeo или като файл в MP4 формат).

При въпроси относно събитието, можете да се обръщате към представители на организаторите на следните мейли eures@az.government.bg, petya.aleksandrova@mlsp.government.bg, aleksandra.aleksandrova@mlsp.government.bg и  daniela.strakova@mlsp.government.bg и  телефони +359 87 828 793402/8056, 02/8119 506 и 02/8119 534.