Skip to content Skip to menu Skip to footer

Bemutatkozik Magyarország legnagyobb HR szolgáltatója. A Prohuman innovatív megoldásaival mindennap ügyfelei sikeréért dolgozik - immár 1997 óta van a piacon, és 2004-ben alakult önálló céggé.

2004-es megalakulásunk óta az a cél lebeg a szemünk előtt, hogy a lehető leghatékonyabb megoldásokat biztosítsuk a minket megbízó munkaadók és leendő munkatársaik kölcsönös, hosszú távú együttműködéséhez.

Tív évnyi munkánk ért be 2015-ben, amikor Magyarország piacvezető HR-szolgáltatójává váltunk. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően azóta is tartjuk piacvezető pozíciónkat.

Széles tevékenységi spektrumunknak köszönhetően több mint 700 ügyféllel dolgozunk együtt különböző iparágakból, akiknek teljes körű szolgáltatásokat nyújtunk, legyen szó munkaerő kölcsönzésről-és közvetítésről, komplex toborzási folyamatokról, cafetéria szolgáltatásokról, munkaügyi és bérszámfejtési szolgáltatásokról, megváltozott munkaképességhez kapcsolódó programokról, esetleg nyugdíjasok vagy diákok foglalkoztatásáról.

A Prohuman toborzási ágazata révén többek között évente közel 12.000 főállású- és 500 megváltozott munkaképességű munkavállalót támogatunk a megfelelő munkahely megtalálásában. A Prohuman csoport tagjaként a Prohuman Diákmunka évente 5.000 diák számára segít a munkaerőpiacra való beilleszkedésben, és mutat karrierutat számukra.

Hot jobs

- operátor

- csomagoló

- gépkezelő

- gépbeállító

- cellavezető 

- gépi forgácsoló

Organisationsdetails
Kontaktdaten:

+3670 489 8507 

csiffary.laura28@prohuman.hu 

Event participation(s)

Vergangen
Teilnahme: Online