Skip to content Skip to menu Skip to footer

Az építőipar számára egyedi megoldásokat kínáló LAFARGE Cement Magyarország Kft. közel 150 főt foglalkoztat, 2019-es nettó értékesítési árbevétele meghaladta a 25 milliárd forintot. A LAFARGE egy cementgyárat üzemeltet Királyegyházán és egy agyag- és mészkőbányát Bükkösdön. A Királyegyházi Cementgyár az elérhető legmodernebb technikával 2011 óta üzemel, mára hazánk egyik meghatározó építő-alapanyag gyártójává vált. Célja partnerei és végfelhasználói igényeinek teljes körű kiszolgálása innovatív, kitűnő minőségű cementtermékekkel – mind ömlesztett, mind zsákos formában.

A vállalat egyik versenyelőnye a minőségi cementtermékek gyártása mellett a fiatalos lendület. Az építőanyag-gyártók sorában egyedülálló módon a LAFARGE munkavállalóinak átlagéletkora nem éri el a 40 évet. A LAFARGE Vezetősége őszintén hisz abban, hogy mindkét nem egyenlő esélyekkel indul mind a műszaki, mind a természettudományi területeken. A vállalatnál a női foglalkoztatottak aránya a 10%-os építőipari átlagnál is magasabb, amely tudatos lépések eredménye. A vállalat szellemisége nyitott és gyorsabban, könnyebben tudja adaptálni az innovatív megoldásokat. Építő-alapanyaggyártó vállalatként a munkavállalók közel 70%-a a termelési, gyártói, mérnöki tevékenységekhez kapcsolódik, míg a munkavállalók egyharmada foglalkozik az egyéb, támogató jellegű munkakörökkel (pl.: HR, pénzügy, értékesítés, kommunikáció, adminisztráció stb.)

Szakmai tevékenységéért 2019-ben Business Superbrands díjban részesítették. A környezetvédelem és a körkörös gazdaság megvalósítása érdekében tett intézkedéseit legutóbb Energiahatékony Vállalat Díjjal (2019) ismerték el. A LAFARGE számára fontos továbbá a helyi közösség támogatása, amelyet elsősorban önkéntes programokkal és a „Közösségi Érték Program” pályázatával valósít meg.

További információ elérhető a www.lafarge.hu oldalon.

Organisationsdetails

Event participation(s)

Vergangen
Teilnahme: Online