Partner-Websites:EURESELA

Értékesítési munkatárs

by:  Florin Zrt.

Dieses Angebot ist abgelaufen

Sie können sich nicht mehr auf dieses Stellenangebot bewerben. Rufen Sie bitte die Liste aller verfügbaren Stellen auf, um ein gültiges Angebot zu finden.

Das Stellenangebot ist auf folgender Veranstaltung verfügbar:

Kozmetikumokat és háztartási vegyi árut gyártó cégünk budapesti irodájába várjuk azt a felsőfokú kereskedelmi vagy gazdasági végzettséggel-, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel- és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező új kollégánkat, aki több éves tapasztalatot szerzett FMCG értékesítési területen és multinacionális vevők kezelésében. Munkavégzéséhez határozottságra, kiváló problémamegoldó-, szervező- és tárgyaló készségre van szükség.

Feladatai közé fog tartozni a saját gyártású termékek értékesítése belföldön, multinacionális és hálózati kereskedelmi egységek felé; ügyfélkörrel napi kapcsolattartás; forgalom növelése; akció tervek kidolgozása; tárgyalások lebonyolítása és új termékek sikeres bevezetése.

A munkakör kreativitást és önálló munkavégzést igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Ha úgy érzi, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a következő linken a megfelelő pozícióhoz: https://florin.hrfelho.hu/ !

Diese Stelle ist abgelaufen.
EOJD