Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

Kozmetikumokat és háztartási vegyi árut gyártó cégünk budapesti irodájába várjuk azt a felsőfokú kereskedelmi vagy gazdasági végzettséggel-, felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel- és B kategóriás jogosítvánnyal rendelkező új kollégánkat, aki több éves tapasztalatot szerzett FMCG értékesítési területen és multinacionális vevők kezelésében. Munkavégzéséhez határozottságra, kiváló problémamegoldó-, szervező- és tárgyaló készségre van szükség.

Feladatai közé fog tartozni a saját gyártású termékek értékesítése belföldön, multinacionális és hálózati kereskedelmi egységek felé; ügyfélkörrel napi kapcsolattartás; forgalom növelése; akció tervek kidolgozása; tárgyalások lebonyolítása és új termékek sikeres bevezetése.

A munkakör kreativitást és önálló munkavégzést igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, béren kívüli juttatásokat és folyamatos személyes és szakmai fejlődési lehetőséget nyújtunk.

Ha úgy érzi, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a következő linken a megfelelő pozícióhoz: https://florin.hrfelho.hu/ !

Angaben zur Stelle
Berufsfeld:
Bildungsbereich:
Work experience:
Work experience is required
Dauer der Berufserfahrung:
More than 5 years
Sprachkenntnisse:
  • Hungarian
  • Fluent
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:

Über das Unternehmen

A Florin Zrt. egy szegedi telephellyel rendelkező kozmetikai termékeket és háztartási vegyiárut gyártó cég. Erfahren Sie mehr