Skip to content Skip to menu Skip to footer
Beschreibung des Stellenangebots

A szegedi székhelyű Florin Zrt. keres olyan dolgozni vágyó, jó munkabírással rendelkező, precíz munkavállalót, akit érdekel egy hosszú távú, izgalmas, kihívásokkal teli, változatos álláslehetőség.

Egy növekvő, tevékeny termelési osztály tagja lesz. A munkavégzés egy jó csapatban történik, ahol egymás segítése lényeges. Fontos, hogy középiskolai végzettsége legyen, de még jobb, ha vegyipari témában is elmélyült.

Feladatai közé fog tartozni, hogy különböző receptúrák alapján kozmetikai termékeket és háztartási vegyi árut hozzon létre napi több tonna mennyiségben. A gépekhez való érzéke kihasználható a folyamat során használt berendezések kezelése, tisztán tartása közben. Fontos cél elérni a vevői elégedettséget a jó minőségű, jó illatú szépészeti termékek előállításával.

A munkakör erőt és kitartást igényel, cserébe hosszú távú munkalehetőséget, választható cafeteria elemeket, étkezési- és utazási hozzájárulást biztosítunk.

Ha úgy gondolja, hogy Önt keressük, töltse fel önéletrajzát már MOST a következő linken: https://florin.hrfelho.hu !

Angaben zur Stelle
Bildungsbereich:
Work experience:
Work experience is not required
Gehaltsspanne:
Not provided
Date of expiry:

Über das Unternehmen

A Florin Zrt. egy szegedi telephellyel rendelkező kozmetikai termékeket és háztartási vegyiárut gyártó cég. Erfahren Sie mehr