Partner-Websites:EURESELA

Leadec Kft.

von: Hungary

Die Organisation ist für die Teilnahme an folgenden Veranstaltungen angemeldet::

Leadec Kft. – az autóipari szolgáltatások specialistája

 

Székhelye: 9025 Győr, Csipkegyári út 2-4.

Illetékes – toborzás ügyben: Juhász Katalin

Telefon: +36 96 550 640

Honlap: https://www.leadec-services.com/hungary/hu/karrier/allasajanlatok/

E-mail: vigykarrier@leadec-services.com

Alapítás éve: 1994.

Tevékenységi területük: műszaki és infrastrukturális épületüzemeltetés, villanyszerelés

Foglalkoztatottak létszáma: 580 fő

Dolgozóinak átlagéletkora: 44 év

Felsőfokú végzettségűek aránya: 13%

Évente felvett diplomások száma: kb. 15 fő / év

Az állásbörzén ajánlott állások száma: 20

Önéletrajz és motivációs levél nyelve: magyar, angol, német

Cégismertető (5-10 mondatban):

Mi vagyunk a ma és holnap gyárának vezető ipari szolgáltatója

25 éve a hazai járműipar gyártástámogatásának specialistája és vezető szolgáltatója Küldetésünk: biztosítjuk a prémium minőség szerinti termelés körülményeit a gyártók számára a szükséges kiszolgálással együtt. Szolgáltatásaink minőségét több, mint 250 magyarországi ügyfelünk elégedettsége igazolja vissza.

A magyarországi Leadec Kft. a német Leadec Csoport leányvállalata. A vállalatcsoport közel 20 000 munkavállalóval világszerte több mint 200 helyszínen a legmagasabb szakértelemmel és innovatív közreműködéssel támogatja az autóipar legnevesebb szereplőit. A Leadec a műszaki szolgáltatások egyik vezető ellátója az iparágban.

A vállalat múltja több mint 50 év szolgáltatási tapasztalatot jelent. Fő feladatunk a termeléstámogató folyamatok tökéletesítése, így vevőink saját üzleti tevékenységeikre összpontosíthatnak.

Vegye kezébe sorsát, csatlakozzon sikeres csapatunkhoz!

Új kihívásokat szeretne? Legyen egy vezető szolgáltató vállalat munkatársa. Nemzetközi hátterű üzleti csoport részeként stabil juttatásokat és szakmai fejlődési lehetőséget kínálunk munkavállalóinknak.

A Leadec a legjobb választás az Ön sikeréhez

Cégcsoportunk célja: A pozitív gondolkodás, esztétikus környezet, ergonomikus munkahely, biztonságos és kiszámítható jövő biztosítása munkavállalóinknak. Ennek jegyében vállalatunk nagy hangsúlyt fektet dolgozóinak folyamatos képzésére, külső és belső szervezésű tanfolyamok, oktatási programok, csapatépítő tréningek keretében. Kiemelten fontos számunkra a kollégák elégedettsége, a családias légkör kialakítása. Meggyőződésünk, hogy mindezzel hozzájárulunk ügyfeleink folyamatosan magas színvonalú kiszolgálásához.

A Leadec cégcsoport célja, hogy megfelelő munkahelyi környezetet teremtsen a munkavállalói számára, ez a garancia arra, hogy az alkalmazottaink jól érezzék magukat, és hogy ügyfeleink számára mindig magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak.

Csatlakozni szeretne hozzánk? Ne várjon, tekintse meg jelenlegi álláslehetőségeinket.

https://www.leadec-services.com/hungary/hu/karrier/allasajanlatok/

EOJD