Partner-Websites:EURES

Schneider Electric Zrt.

von: Hungary

Die Organisation ist für die Teilnahme an folgenden Veranstaltungen angemeldet::

ISMERD MEG A SCHNEIDER ELECTRICET

Nagyszerű emberek munkájának köszönhetően a Schneider Electric az energiamenedzsment és az automatizálás nemzetközi szakértője.

A Schneider Electric a világ egyik vezető vállalata a villamosipar területén. Munkatársaink a világ több mint 100 országában azért dolgoznak, hogy termékeinkkel és rendszereinkkel tökéletes megoldásokat nyújtsunk az energiamenedzsment és villamosenergia-elosztás, az ipari folyamatok irányítástechnikája és automatizálása, az épületautomatizálás és biztonság, a kritikus energiaellátás és hűtés, az installációs rendszerek és vezérlés területén.

Schneider cégcsoport részeként működő  Zala telephelyünk több mint 500 munkavállalót foglalkoztat, fő profilunk a kismegszakítógyártás. Gyárunk szállít a nemzetközi és helyi elosztóközpontokba, valamint más Schneider Electric gyárakba.

Elérhetőségeink

​Schneider Electric Zrt. Zala telephely

Cím: 8900 Zalaegerszeg, Hock János u. 55.

Kapcsolattartó

Józsa Edina, HR vezető

T  +36 92 505 360
M  +36 30 399 2777
F  +36 92 505 390
E  edina.jozsa@.com

 

 

 

European Job Days

This content is hosted by a third party (www.youtube.com). By showing the external content you accept the terms and conditions of www.youtube.com.

Show external content

Your choice will be remembered and saved in a cookie managed by europeanjobdays.eu until you clear cookies stored by your browser.