Skip to content Skip to menu Skip to footer

A Forest Hills Hotel**** & Golf Budapesttől 120 km-re dél-nyugati irányban, Bécstől 160 km-re dél-keletre, nem messze a Balaton északi partjától, Magyarország egyik legszebb részén a Bakonyban található. Hotelünk 3 különálló épületből áll, melyekben eltérő kategóriájú szobák és lakosztályok találhatóak meg.

A komplexum szolgáltatásai példásan ötvözik a sportot és pihenést: tökéletes kikapcsolódás a Bakony kellős közepén. Az aktív és a passzív wellness megvalósítható különböző sportokkal (golf, tenisz, gyaloglás, futás), a majd minden érzékszervre ható és teljes relaxációt nyújtó SPA jellegű kikapcsolódással.

Praktikum és stílus tekintetében egyaránt maximalista igénnyel berendezett szobáink alapfelszereltségén túl vendégeink rendelkezésére áll az ódon hangulatot árasztó kártyaszoba, ahol kényelmesen, nyugodt körülmények között olvashat is, továbbá a tágas lobby termünk, ami főleg esti programok színhelye.

Vendégeinket itt csend, jó levegő, maga a csodálatos természet veszi körül. Nálunk jó helyen jár akkor is, ha történelmi és kulturális ínyencségek vonzzák. A cseszneki vagy a nagyvázsonyi várral, Veszprém és Pápa hangulatos utcáival, a világhírű herendi porcelánmanufaktúra csodáival vagy éppen a Zirci Apátság Látogatóközpontjával, a zirci Arbortéummal, a Bakonyi Természettudományi Múzeummal és Pannonhalma évszázados egyházi tradícióival és a nemrég megnyílt Pannon Csillagda érdekes látnivalóival mind-mind a közelben ismerkedhet. A téli sportok iránt érdeklődők számára a közeli eplényi Nordica Síréna jelent kikapcsolódási lehetőséget.

Nálunk sokat tehet egészségéért és kiváló kondíciójáért. Először talán próbálja ki, milyen a wellness Forest Hills módra. Kültéri melegvizes medencénk, jacuzzink, a gőzkabin, a finn szauna és az infraszauna is vendégeink kényelmét szolgálja. Válasszon ízlése szerint. Úgy fogja érezni magát, mintha kicserélték volna. A végén mindezt megkoronázhatja a kiválóan jó levegőt biztosító sókabin használatával.

Organisationsdetails
Kontaktdaten:

E-mail: info@foresthills.hu

Tel.: +36 / 88 573 310

Website(s):

Event participation(s)

New Career in Hungary
Vergangen
20 November 2018
Teilnahme: Online