Skip to content Skip to menu Skip to footer

Bemutatkozik Magyarország legnagyobb HR szolgáltatója. A Prohuman innovatív megoldásaival mindennap ügyfelei sikeréért dolgozik - immár 1997 óta van a piacon, és 2004-ben alakult önálló céggé. 2014-ben csatlakozott a Work Service stratégiai HR szakértő és tanácsadó csoporthoz, amely vezető szerepet tölt be Kelet-Közép-Európa piacain, és a HR szolgáltatók között elsőként jegyezték a varsói tőzsdén. A Work Service 12 ország 100 irodájában 3000 ügyféllel dolgozik együtt, és több mint 50 000 munkavállaló kap rajta keresztül munkalehetőséget. Professzionális szervezetfejlesztő szolgáltatásaival és minőségi munkaerő kiválasztási rendszerével kiemelkedik a versenytársak közül. A belső nemzetközi kapcsolatokat hatékonyan kihasználva együttműködnek egymással az irodák, így a megrendelők biztosak lehetnek abban, hogy a cég az elérhető legnagyobb adatbázist használja fel a legmegfelelőbb munkaerő megtalálásához. Munkaerő kölcsönzésben is fontos ez a tudásbázis, így a Work Service tartós outsourcing kapcsolatokat épített ki a régióban. A Prohuman ehhez a jól szervezett, sikeres cégcsoporthoz csatlakozott, így Magyarországon a Prohuman képviseli ezeket az értékeket, és így képes  ügyfelei elégedettségét elérni.

Az országban betöltött meghatározó szerepünket a piacismeretünknek, magasan képzett szakértői csapatunknak és elégedett Partnereinknek köszönhetjük. Munkatársainkkal egész évben arra törekszünk, hogy minél több álláskeresőnek találjunk munkalehetőséget, valamint a vállalatok számára - a teljes körű HR szolgáltatásunk keretében - maximális támogatást biztosítsunk.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Our broad range of services covers everything from recruitment and selection to HR consultancy and full outsourcing so that we are able to satisfy any human resource-related demand of our clients rapidly and flexibly. Prohuman, which has professional experience going back more than 10 years, a national network, as well as experienced and qualified consultants, is fully prepared to provide clients with HR services at an extremely high professional standard.

Organisationsdetails
Kontaktdaten:

Address:

1146 Budapest, Hungária krt. 140-144.

Phone number:

+36 1 432 1280

Fax:

+36 1 432 1281

E-mail address:

ugyfelszolgalat@prohuman.hu

Opening hours:

H-P: 8:00 – 18:00

Website(s):

Event participation(s)

New Career in Hungary
Vergangen
20 November 2018
Teilnahme: Online