Партньорски сайтове:EURESELA

Това предложение за работа е налично за следното събитие:

en jij die persoon die onze klanten een glimlach bezorgt? Ga dan aan de slag als Inside Sales Representative bij Ewals Groupage B.V.!

Inhoud van de functie

 • Analyseren van potentiele markten en behoeftes van klanten. Hiernaast houd je de vakkennis up-to-date met betrekking tot producten en ontwikkelingen;
 • Proactief telefonisch klantencontact met potentiele klanten;
 • Eerste aanspreekpunt voor potentiele en bestaande klanten aangaande het opmaken, registreren en versturen van transporttarieven en offertes;
 • Het vervolgens opvolgen van deze uitgaande offertes d.m.v. telefonisch contact met klanten;
 • Verwerken van goedgekeurde offertes en het informeren van de operationele afdeling hieromtrent;
 • Implementatie nieuwe klanten;
 • Opvolging volume / marges;
 • Onderhouden van databases / CRM systeem;
 • Het zelfstandig oppakken van kleine projecten;
 • Nauwe samenwerking met de outside sales medewerker.

Functie eisen

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau en hebt reeds enkele jaren ervaring in een logistieke (commerciële) omgeving. Operationele ervaring is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift;
 • Je bent service- en klantgericht, stressbestendig en flexibel;
 • Je bent een ondernemende, enthousiaste doorzetter met een sterke persoonlijkheid en een “hands-on” mentaliteit,
 • Je hebt kennis van MS Office.

Arbeidsvoorwaarden
Word jij de nieuwe Inside Sales Representative? Dan bieden wij jou een functie voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Samen met de Ewals Academy kunnen we je de mogelijkheid bieden voor het volgen van opleidingen en je kunt doorgroeien in verschillende lagen van de organisatie. Jouw professionele ontwikkeling heb je bij Ewals Cargo Care in eigen handen.

Je auto zet je op ons parkeerterrein dat direct naast ons kantoor ligt en je ontvangt reiskosten voor iedere dag dat je op kantoor bent geweest. Daarnaast krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een fietsregeling en fitnessregeling met belastingvoordeel. Ewals Cargo Care vindt jouw gezondheid erg belangrijk en stelt daarom vers fruit op de afdeling beschikbaar en geeft jou de mogelijkheid om je op te geven voor een preventief medisch onderzoek. Bovendien organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes voor alle collega’s.

Over de organisatie
Bij Ewals Cargo Care werken inmiddels circa 2.050 medewerkers vanuit 33 locaties verdeeld over 15 landen in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tegelen (nabij Venlo). Je komt te werken in een solide familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat en waar de communicatielijnen kort zijn. Ewals is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. Aan onze klanten wordt een breed spectrum aan logistieke producten aangeboden gaande van volle vrachten, deel- en projectladingen, Control Tower set-ups en Value Added Logistics tot global forwarding. Met name, maar zeker niet uitsluitend, voor het vervoeren van volle vrachten staan we bekend om ons Europees multimodaal netwerk dat zo’n 3300 Mega Huckepack XL(S) trailers omvat. Daarnaast kunnen we terugvallen op een solide netwerk aan partners. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeren we ook in de ontwikkeling van onze werknemers.

Ewals Groupage B.V., gevestigd in Tegelen, is onderdeel van de Ewals Group en specialiseert zich in het verzorgen van internationale groepage transporten en expeditie naar en vanuit Midden-, Zuid- en Zuid Oost Europa in samenwerking met exclusieve partners. Hierbij maken ze mede gebruik van de logistieke faciliteiten binnen de Ewals Group.

Het team van Groupage bestaat uit 19 medewerkers en kenmerkt zich door een prettige, informele en collegiale werksfeer.

Afsluiting
Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! Je kunt solliciteren via de oranje button: “Solliciteer nu”.

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Voel je vrij om deze te stellen aan Marco Beijers. Hij is bereikbaar via +31 (0)77 3202 376.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

EOJD