Партньорски сайтове:EURESELA

Това предложение за работа е налично за следното събитие:

Ben jij echte multitasker en krijg jij energie van plannen en organiseren vanuit een dynamische werkplek? Ga dan aan de slag als Trucking Planner bij Ewals Cargo Care!

Inhoud van de functie

 • Het vastleggen en controleren van verkregen transportopdrachten;
 • Zoeken van repositie lading voor de trucks;
 • Informeren over de planning aan de customer service afdeling alsmede bepaalde klanten bij calamiteiten;
 • Instrueren van de vervoerder met de benodigde (gewijzigde) gegevens;
 • Het calculeren van rij-uren, werkuren, rust en afstand (kennis rijtijdenwet) en deze wet ook opvolgen;
 • Verzorgen van de administratieve afwikkeling in het systeem;
 • Controleren van de routing;
 • Zo efficiënt mogelijk plannen voor een zo optimaal mogelijk rendement.

Functie eisen

 • Jij bent een communicatie talent met een commerciële instelling;
 • Jij denkt in mogelijkheden en benut altijd de kansen die zich voordoen om je werk te verbeteren. Je gaat over tot handelen zodra je ziet dat er iets moet gebeuren;
 • Je overziet gegevens snel en kan onderscheid maken tussen belangrijke informatie en minder belangrijke informatie. Je wisselt gemakkelijk van de ene naar de andere taak;
 • Je bent handig met technische systemen en maakt de werkwijze ervan snel eigen;
 • Jij bekijkt situaties graag vanuit meerdere perspectieven en pakt de oorzaak aan;
 • Je hebt reeds enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie en affiniteit met logistiek;
 • Jouw geografische kennis is up-to-date, dat geldt ook voor jouw kennis van de talen Engels en Duits. Frans is een pre.  

Arbeidsvoorwaarden
Word jij de nieuwe Trucking Planner? Dan bieden wij jou een functie voor 40 uur. Je ontvangt een marktconform salaris. We vinden het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kan halen, maar dat we ook het beste uit elkaar halen. Samen met de Ewals Academy kunnen we je de mogelijkheid bieden voor het volgen van opleidingen en je kunt doorgroeien in verschillende lagen van de organisatie. Jouw professionele ontwikkeling heb je bij Ewals Cargo Care in eigen handen.

Je auto zet je op ons parkeerterrein dat direct naast ons kantoor ligt en je ontvangt reiskosten voor iedere dag dat je op kantoor bent geweest. Daarnaast krijg je interessante aanvullingen op je arbeidsvoorwaarden. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een fietsregeling en fitnessregeling met belastingvoordeel. Ewals Cargo Care vindt jouw gezondheid erg belangrijk en stelt daarom vers fruit op de afdeling beschikbaar en geeft jou de mogelijkheid om je op te geven voor een preventief medisch onderzoek. Bovendien organiseert onze personeelsvereniging regelmatig leuke uitjes voor alle collega’s.

Over de organisatie
Bij Ewals Cargo Care werken inmiddels circa 2.050 medewerkers vanuit 33 locaties verdeeld over 15 landen in heel Europa. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tegelen (nabij Venlo). Je komt te werken in een solide familiebedrijf dat inmiddels meer dan 100 jaar bestaat en waar de communicatielijnen kort zijn. Ewals is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. Aan onze klanten wordt een breed spectrum aan logistieke producten aangeboden gaande van volle vrachten, deel- en projectladingen, Control Tower set-ups en Value Added Logistics tot global forwarding. Met name, maar zeker niet uitsluitend, voor het vervoeren van volle vrachten staan we bekend om ons Europees multimodaal netwerk dat zo’n 3300 Mega Huckepack XL(S) trailers omvat. Daarnaast kunnen we terugvallen op een solide netwerk aan partners. Tevens is Ewals continue bezig met het verbeteren van werkprocessen en investeren we ook in de ontwikkeling van onze werknemers.

De afdeling Freight Forwarding bestaat uit 19 collega’s.

Afsluiting
Is deze functie echt iets voor jou? Dan wordt het tijd dat we je ontmoeten! 
Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie? Voel je vrij om deze te stellen aan Maurice Verkoulen. Hij is bereikbaar via +31 (0) 77 320 2971.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Jobs that may interest you

Assistant Transport Planner

Предложен/а от:  Ewals Cargo Care
Работно място: Netherlands
Ben jij op zoek naar een actieve en afwisselende baan in de logistiek? Werk je graag in een innovatieve internationale omgeving waar de sfeer collegiaal en informeel is? Dan hebben wij de baan voor jou! Inhoud van de functie: Het vastleggen en controleren van verkregen transportopdrachten; Informeren van de trailer planning en customer service afdeling bij calamiteiten; Instrueren van de... Прочетете повече