Skip to content Skip to menu Skip to footer
Описание на предложението за работа

Wat ga je doen?

Je gaat als allround magazijnmedewerker aan de slag bij DHL in Bijsterhuizen. De werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 7:00-19:00 (hierin ben je flexibel). Ongeacht je leeftijd verdien je €11,15 bruto per uur en na 18:00 krijg je een toeslag van 30%. Je komt terecht in een hecht team waarbij elkaar helpen centraal staat.

Je kan bij ons fulltime aan de slag maar ook parttime is een mogelijkheid, hierin hebben wij verschillende opties; 24 uur, 32 uur of 40 uur per week.

Je dag begint met een kick-off meeting. Daarin bespreek je met je leidinggevende en je team de planning van de dag. Mochten er nog updates zijn van de vorige dag dan worden die ook besproken. Nu je je planning weet kan je aan de slag. Je klokt je in bij de afdeling waar je staat ingepland en kan verschillende werkzaamheden gaan uitvoeren. Je kan ingepland staan op orders picken- en packen of het helpen van het laden-en lossen van vrachtwagens. Het registreren van inkomende- en uitgaande goederen kan ook onder je takenpakket vallen. Daarnaast zorg je ook voor een schone werkvloer. Om de 2 uur heb je pauze, deze kan je doorbrengen in onze ruime kantine of op onze overdekte buitenplaats. 

Heb jij nog geen ervaring met het werken in een magazijn? Dat is geen enkel probleem. In deze functie word jij tijdens jouw werkzaamheden goed getraind zodat je allround inzetbaar bent en uiteindelijk alle werkzaamheden beheerst binnen de Life Science & Healthcare Campus.

___

Wat mag je verwachten?

  • Een startsalaris van €11,15 bruto per uur (ongeacht leeftijd)
  • Na 18:00 30% toeslag (€14,50 bruto per uur)
  • Mogelijkheid om 32 of 40 uur te werken
  • Reiskostenvergoeding per eerste km
  • 8% vakantiegeld
  • Je bouwt vakantiedagen op
  • Pensioen opbouw na 26 weken
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Tell-a-friend bonus tot €1000 bruto per aanmelding
  • Een contract via Olympia met een mogelijkheid tot overname door DHL
Ограничения на работата

- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord-en geschrift
- Je kunt een VOG overleggen

Подробности за работното място
Икономически сектор:
Професионална област:
Work experience:
Work experience is not required
Диапазон на заплащане:
Not provided
Date of expiry:
Link for more information:

За предприятието

DHL Supply Chain biedt gespecialiseerde, beproefde expertise voor diverse sectoren, zoals Life Sciences en gezondheidszorg. Je komt te werken bij de Life Sciences & Healthcare Campus in Bijsterhuizen. Vanuit het campus verzorgt DHL de geconditioneerde opslag en wereldwijde distributie voor farmaceutische bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten die gebruikt worden in de behandeling van… Научете повече